Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

23/9/2009 - Ασπρόμαυρο γυμνό

Την Τετάρτη που μας πέρασε σκεφτήκαμε να φτιάξουμε για πρώτη φορά ένα ανθρώπινο σώμα σε ασπρόμαυρο. Δουλέψαμε χρησιμοποιώντας μόνο μαύρο διαλυμένο περισσότερο ή λιγότερο στο νερό, και με βάση ένα κοινό σχέδιο. Ακολουθεί το αποτέλεσμα...

Κώστας

Χρήστος

Θωμάς

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

24/06/2009 - Κάκτος

Τετάρτη 24/06/2009. Είχαμε κάνει πολλά έργα με κυρίαρχο χρώμα το μπλε (θάλασσα και ουρανό) και χρειαζόμασταν αλλαγή. Θέμα «τοπίο αμερικανικής ερήμου» με την μονοτονία να σπάει από έναν κάκτο που βρίσκεται στο κέντρο του θέματος.

Κώστας

Χρήστος

Θωμάς

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

16/9/2009 - Παπαγάλος

Τετάρτη 16/9 και θέμα μας για πρώτη φορά ήταν ένα πουλί. Αφορμή μια υδατογραφία με γλάρο που έφτιαξα λίγες μέρες πριν οπότε είπαμε να μείνουμε σε κάτι σχετικό. Μια φωτογραφία με έναν παπαγάλο πάνω σε κάποιο κλαδί ήταν η βάση μας.

Μια παράξενη εικόνα: Αριστερά έχω φτιάξει τα κλαδιά, δεξιά μου ο Κώστας το φόντο και ο Θωμάς το πουλί. Τρεις διαφορετικές "εκκινήσεις" που αν τις ενώσεις παράγουν μια ολοκληρωμένη εικόνα!

Κώστας

Χρήστος

Θωμάς

Τι κάναμε έως τώρα

Από τον Φεβρουάριο έως τον Σεπτέμβριο ασχοληθήκαμε με πολλά θέματα τα οποία δεν είναι εύκολο να παρουσιάσουμε αναλυτικά τώρα. Θα δούμε κάποιες φωτογραφίες σαν μια ανακεφαλαίωση και από εδώ και στο εξής μέσα από το blog θα ανεβάζουμε τα θέματα κάθε εβδομάδας.





Καλώς σας βρήκαμε!

Σας καλοσωρίζουμε σε ένα νέο blog σχετικό με τη ζωγραφική. Από τον Φεβρουάριο του 2009, οι Θωμάς, Κώστας και Χρήστος μαζευόμαστε μια φορά την εβδομάδα (συνήθως Τετάρτη βράδυ) και ζωγραφίζουμε μαζί κάποιο κοινό τις περισσότερες φορές θέμα. Χρησιμοποιούμε ακουαρέλες και η θεματολογία ποικίλει από τοπία σε ανθρώπους και από ζώα σε φυτά. Προσπαθούμε να μην μένουμε στα ίδια και δοκιμάζουμε διάφορες τεχνικές.
Στο blog αυτό λοιπόν θα ανεβάζουμε φωτογραφίες και πληροφορίες από τις "βραδιές ζωγραφικής" που θα κάνουμε από εδώ και πέρα...